Brzoskwinie w czerwonym winie
Brzoskwinie w czerwonym winie to pyszny letni deser, który można spożywać jako orzeźwiający...
Czytaj więcejBrzoskwinie w czerwonym winie to pyszny letni deser, który można spożywać jako orzeźwiający...
Czytaj więcejMus truskawkowy to prosty i pyszny deser łyżeczkowy, arcydzieło słodkości idealne na zakończenie...
Czytaj więcejKrem cukierniczy (crema pasticcera) to najbardziej znany i stosowany krem we włoskim...
Czytaj więcejSłodkie brzoskwinki z Alchermes (pesche dolci) to puszyste ciasteczka z ciasta biszkoptowego...
Czytaj więcejZabajone, wraz z kremem cukierniczym (crema pasticcera) i z kremem chantilly, to jeden z...
Czytaj więcejGwiazdy Pandoro z Zabajone to prosty pomysł na wzbogacenie pandoro, przekształcając tradycjonalną...
Czytaj więcejCiasto dyniowe to pyszny i łatwy jesienny deser przygotowany ze smażonej na maśle dyni wmieszanej...
Czytaj więcejKrem pomarańczowy to deser łyżeczkowy o świeżym i delikatnym smaku i o puszystej konsystencji...
Czytaj więcejCzekoladowe salami (salame di cioccolato) jest deserem wykonanym z czekolady i biszkoptów, z...
Czytaj więcejBudyń czekoladowy to deser łyżeczkowy przygotowany z prostych składników, takich jak mleko,...
Czytaj więcejTiramisu (tiramisù) jest włoskim deserem par excellence, arcydziełem, tak szybkim i prostym do...
Czytaj więcejPanna cotta to jeden z najbardziej znanych i cenionych deserów łyżeczkowych nie tylko we Włoszech,...
Czytaj więcejTa strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić jak najlepszą obsługę. Informacje o plikach cookie są przechowywane w przeglądarce i wykonują takie funkcje, jak rozpoznawanie użytkownika po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne pliki cookie powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać Twoje preferencje dotyczące ustawień plików cookie.
Jeśli wyłączysz ten plik cookie, nie będziemy mogli zapisać Twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzisz tę stronę, będziesz musiał ponownie włączyć lub wyłączyć pliki cookie.
Więcej informacji na temat naszych zasad dotyczących plików cookie znajdziesz na stronie Cookie Policy
Najnowsze komentarze